Skip to main content

De superette

Houten superette met dak en open tafeloppervlak, omgeven door bomen en herfstbladeren, met een bord "Speelgroen 2".

De superettes zijn de ideale stimulansen om buitenlessen te laten slagen. De superette is een vaste opstelling die op een specifieke plaats in een groenzone staat en stevig is verankerd. Deze opstelling is overdekt, bestaat uit verschillende inlegbakjes met daaronder vier schuiven.

Pedagogisch:

De superette staat bij voorkeur naast of in de buurt van een natuurspeel zone. In de natuur speelzone mogen en kunnen kinderen spelen met niet-organische materialen. Het kan echter slordig lijken als er autootjes, ballen, buizen en andere materialen liggen. De superette biedt een oplossing door een plaats aan te bieden voor deze materialen, zodat ze kunnen worden uitgeleend en na gebruik opnieuw opgeborgen. De superette bestaat uit verschillende compartimenten waar materialen zoals dino’s, auto’s, buizen en touwen kunnen worden opgeslagen. De materialen kunnen gebruikt worden om de natuur speelzone te verrijken. Oudere leerlingen kunnen bijvoorbeeld leren om materialen uit te lenen en weer op te bergen.

Duurzame bouwwerken:

De superettes van Krik Bouwers zijn degelijke, duurzame bouwwerken en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en de hoge gebruiksintensiteit van dagelijks spelende/lerende kinderen. Door de geïntegreerde waterlijst is het droog houden van de constructie onze voornaamste zorg en zetten we in op een lange levensduur. Bij plaatsing op onverharde ondergrond worden de tafels op gegalvaniseerde ankers gezet om het contact met grondvocht te vermijden. We werken met inheems onbehandeld hout, Douglas/ Oregon, wat in verloop van tijd een authentieke, vergrijzende look zal geven.

We bieden twee hoogtes aan voor kleuters en lager, resp. hoogte werkblad 58 en 78 cm.

Accentkleuren naar de huisstijl van jouw school zijn mogelijk.

Prijs: v.a. 4500€

Speel winkeltje met een educatieve twist. Ontdek de superette!

Vraag vrijblijvend een offerte aan