http://krikbouwers.be/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_lightbulb.svg

Concept en advies

Krik bedenkt creatieve binnen- en buitenconcepten en geeft advies omtrent materialen, duurzaamheid, veiligheid en alternatieve mogelijkheden van het bouwwerk in de omgeving.

http://krikbouwers.be/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_pencil_ruler.svg

Ontwerp

Krik Bouwers zetten zich aan de tekentafel om de eerste ideeën en concepten vorm te geven. Het ontwerpen verloopt in verschillende stappen en in nauw overleg met de klant en zijn doelgroepen.

http://krikbouwers.be/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_hammer.svg

Uitvoering

Krik realiseert de bouwwerken – groot en klein. Respect voor de omgeving en de gekozen materialen zijn essentieel daarbij. Krik heeft oog voor detail en bouwkwaliteit.

http://krikbouwers.be/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_pin2.svg

Opvolging

Krik Bouwers kan zich engageren voor verder advies en periodieke opvolging en inspectie van de bouwwerken of speeltuigen. We denken ook mee na over het verduurzamen van het veiligheids- en onderhoudsbeheer.

Wat bouwen we zoal?

  • speeltuinen
  • boomhutten
  • leerobjecten
  • buitenklassen
  • schoolinrichting
  • interieurs en decoratie
  • kinderkamers
  • tuinmeubelen
  • sauna’s
  • dierenhokken
een school?

Onze aanpak

In de gesprekken luisteren we goed naar de wensen en eerste ideeën van de klant. Indien gewenst kan Krik Bouwers een uitgebreid participatief voortraject opzetten en begeleiden met doelgroepen – om zo noden en eigen ideeën te destilleren. Krik Bouwers bedenkt daarna een basisconcept voor het project.

Eens het basisconcept – en bijhorende offerte – afgetoetst is, worden schetsen en tekeningen gemaakt om het idee te concretiseren. De materiaalkeuzes worden gespecifieerd, de inbedding in de ruimte wordt geschetst en de verschillende functies opgelijst. Wanneer de plannen goedgekeurd zijn, wordt een uitvoeringsplanning opgesteld en kunnen de werken beginnen.

Samenwerking Krik vzw

Krik vzw is een zusterorganisatie waaruit de idealen van Krik Bouwers zijn gegroeid. De vzw werkt met gemotiveerde vrijwilligers die zich inzetten om een creatieve omkadering te scheppen. Zij kunnen de opening van het bouwwerk opluisteren of geven het educatieve projecten een theatrale start. Krik vzw kan ook workshops organiseren met lokale kind- en jongerendoelgroepen: bijvoorbeeld in een voortraject om de noden en ideeën uit de buurt op te sporen.

www.krik.be