Verrassend

Wij bouwen projecten die kinderen en volwassen inspireren en verbazen. We kiezen consequent voor alternatieve vormen en functies waardoor de gebruiker geprikkeld wordt.

Op maat

Elk project is voor ons uniek. We vertrekken steeds vanuit een specifieke vraag en gaan ‘from scratch’ aan de tekentafel zitten. We blijven onze principes trouw, maar werken 100% op maat.

Duurzaam

We maken zoveel mogelijk ecologische keuzes: duurzame, gerecycleerde of eerlijke materialen. Daarbij zetten we steeds in op een lange levensduur en harmonie met bestaande ruimte of omgeving.

Vakmanschap

Krik Bouwers kiest resoluut voor kwaliteit. Dit garanderen we door onze ervaring en multi-disciplinair vakmanschap.

Creatief bouwen

De Krik Bouwers willen de fantasie en creativiteit van mensen stimuleren. We zetten daarvoor alles op alles bij het bouwen van inspirerende projecten. Onze bouwsels zijn spek naar de bek van zowel kinderen als volwassenen: je wordt uitgedaagd om samen te werken, te leren, te spelen en te leven.

Voor thuis, bedrijf of school

We werken zowel voor particulieren, als voor bedrijven, scholen, gemeenten,… De kracht van Krik Bouwers kan in elk van deze contexten boeiende concepten opleveren. 

een school?

Krik Bouwers, dat zijn twee broers

elk met hun eigen kantje

Martin Nica

Martin Nica

Bedenker, tekenaar en bouwer

Martin is leraar van opleiding en ondersteunt leerkrachten basisonderwijs in ondernemende leeromgeving bij Vlajo. Bij Krik zet hij in op fantasie en creativiteit. Ideeën vormgeven en bruik- of speelbaar maken is zijn passie. Martin is een dromer.

Stefaan Nica

Stefaan Nica

Houtbewerker, materiaalmeester en bouwer

Stefaan is houtbewerker van opleiding en schoolde zich bij als praktijkleraar. Hij is vakman pur sang en streeft naar kwaliteit en duurzaamheid. Naast hout, werkt Stefaan ook vaak met metaal of steen. Hij is de meest technische van de twee broers. En ook de realist.